O nama

Vašim psima želimo pružiti najbolju moguću uslugu, a Vama zadovoljstvo zbog saznanja da ste tako nešto svom ljubimcu i omogućili. Želimo da svaki pas koji izađe iz našeg salona bude ‘STAR DOG’, da bude skockan i da izgleda kao prava zvijezda!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Adresa

Brune Bušića 5 (ulaz iz Stonske ulice), Središće, Novi Zagreb

Kontakt

Telefon
+385(0) 95 5612 200

E-mail
info@stardogs.hr

Naša misija

Naša misija je pružiti Vašim psima najbolju moguću uslugu. Želimo da stručnim i pažljivim tretmanom u ugodnom okruženju te uz što manje stresa za Vašeg psa, pružimo uslugu zbog koje će Vaš pas biti sretan, a Vi zadovoljni.

Radno vrijeme

Pon - Pet: 10:00 - 20:00
Sub 10:00 - 19:00
uz prethodnu narudžbu i prema dogovoru
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

O SALONU STAR DOGS

Salon posluje u Zagrebu na adresi Brune Bušića br. 5 od 2017.godine, ali sada sa dodatnim groomerom, još boljom opremom, uređenijem prostorom. Sve to u cilju kako bi se Vašim psima omogućila što bolja usluga te kako bi se Vi i Vaši ljubimci osjećali što bolje i ugodnije u našem salonu.
IMG-20191212-WA0009
20191219_144651
20191213_101040
20191213_100231
http://stardogs.hr/wp-content/uploads/2019/08/hero_image_07-3.png

Bitno je da od malih nogu, svog psa učite na dolaske u salon na šišanje, kupanje, sušenje, rezanje noktića. To je važno kako bi psi stekli naviku, a Vi kako bi imali uvijek urednog psa.

Nikako ne želimo da psu dolazak u naš salon izaziva stres, jer mi ne prisiljavamo psa da nešto trpi niti primjenjujemo silu.

Molimo da nam svaki vlasnik skrene pažnju na temperament svog psa. Svi psi koji dolaze u salon moraju biti cijepljeni. Ako pas pokazuje agresivnost, ako reži, pokušava ugristi ili ugrize groomera, takav pas na žalost nije dovoljno socijaliziran za dolaske u salon te se tretman završava.

Narudžbe

 • molimo da se za tretman naručujete isključivo na

mobitel broj 095/561 2200

 • Prilikom narudžbe važno je da vlasnik skrene pažnju groomeru na stanje dlake svog kućnog ljubimca. Ukoliko je dlaka pretjerano zapetljana, potrebno je rezervirati dovoljno vremena kako bi se tretman mogao obaviti do kraja te do dolaska sljedećeg ljubimca.
 • Ukoliko je psu potreban duži tretman od predviđenog zbog naknadno utvrđenih činjenica (npr. pretjerano zapetljanje dlake, temperament psa, nenaviknutosti psa na tretman), zadržavamo pravo prekinuti tretman i zatražiti nastavak tretmana u drugom terminu.
 • Prilikom narudžbe molimo Vas da skrenete pažnju groomeru ukoliko ljubimac ima neke specijalne potrebe, kronične bolesti, alergije ili nešto slično te da li mu je to prvi posjet našem salonu za pse.
 • Prilikom narudžbe potrebno je napomenuti ukoliko pas ima buhe. U takvom slučaju psa ćemo tretirati sa šamponom protiv buha. Takav šampon se naplaćuje sukladno cjeniku salona Star Dogs.
 • Ako nas pitate za cijenu prilikom narudžbe telefonom, morate znati da ćemo Vam dati okvirne cijene prema cjeniku. Cijena ovisi o veličini i temperamentu psa, dužini i stanju njegove dlake, a procjenu cijene ćemo Vam moći dati tek kada psa vidimo.
 • Prije tretmana dužni ste upozoriti groomera ukoliko je pas ikada ugrizao čovjeka ili drugog psa. Važno je napomenuti i ako pas pokazuje bilo kakav oblik agresivnog ponašanja. Ovisno o agresivnosti psa, moguće je da se prilikom tretmana koristi brnjica, a groomer zadržava pravo prekinuti tretman ukoliko procjeni da je tako nešto zbog njegove sigurnosti neohodno.
 • Vašeg ljubimca je na tretman potrebno dovesti u dogovoreno vrijeme, a kako bi i mi mogli tretman završiti na vrijeme i do dolaska sljedećeg psa.
 • Ukoliko vlasnik psa nije prisutan na tretmanu, telefonski ćemo vlasnika obavijestiti kada je njegov ljubimac gotov. Potrebno je da vlasnik dođe po svog ljubimca u roku od 30 minuta.
 • Ako na dogovoreni tretman niste u mogućnosti doći, molimo Vas da nas o istom obavijestite minimalno jedan dan ranije (pozivom ili SMS-om), a kako bi taj termin mogli dati nekom drugom.
 • Groomer Star Dogsa može fotografirati psa tijekom tretmana i objaviti fotografije na društvenim mrežama ili ih upotrijebiti u promotivne svrhe.
http://stardogs.hr/wp-content/uploads/2020/01/stardogs_blue_final-320x320.png
Kontakt
Brune Bušića 5 (ulaz iz Stonske ulice), Središće, Novi Zagreb
+385(0) 95 5612 200
Pon - Pet: 10:00 - 20:00
Sub 10:00 - 19:00
I prema dogovoru

Copyright © Stardogs - salon za pse | Developed by INTERDATA d.o.o.

bt_bb_section_top_section_coverage_image